BARST Architecten

Archief

VAN AL ONS NIEUWS

Latest posts

 • Nieuwbouw woonark Rotterdam - 12/11/2017

  BARST ontwerpt een woonark inclusief vlonder met bijgebouw te Rotterdam. De ligplaats van de woonboot is het Gordelpad. Momenteel wordt gewerkt aan het schetsplan waarin de woonwensen van de bewoners en de kwaliteiten van de plek zullen worden vertaald.

 • Bedrijfspand Nirwana - 12/11/2017

  BARST architecten voert advies- & ontwerpwerkzaamheden uit aan een van de bedrijfsruimten in het gebouw Nirwana. Het Haagse rijksmonument uit 1926, Nederlands eerste flatgebouw van de architecten J. Duiker en J.G. Wiebenga.    

 • villa badhuisweg opgeleverd - 12/11/2017

  De grootschalige restauratie-, renovatie- en verbouwwerkzaamheden aan een voor Den Haag zo typische villa van begin vorige eeuw zijn afgerond.

 • Project Tienhoven uit de steigers - 11/10/2017

  Op een bijzondere plek in Tienhoven, nabij de Maarsseveense Plassen, komt een bijzonder project uit de steigers. Het project is gelegen op een prachtige zichtlocatie, een zogenaamd ‘trekgat’ volledig omringd door water. Lees meer over het project…

 • Twaalf prachtige Boshuisjes Vlieland: de ambitie waargemaakt! - 11/10/2017

  Na de officiële opening van de 12 Boshuisjes in aanwezigheid van Staatbosbeheer  in juni, kunnen we terugkijken op een geslaagd 1e verhuurseizoen. Alle compacte, duurzame huisjes zijn de hele zomer succesvol verhuurd door Stortemelk. Lees meer over het project…

Weekly Archive

Monthly Archive

Yearly Archive

Copyright © 2015 Barst Architecten. All rights reserved.