BARST Architecten

Organisatie

Over ons

BARST Architecten

Organisatie

BARST architecten bestaat uit twee zelfstandige architecten, die sinds 2004 verenigd zijn in een maatschap. De architecten werken samen als de opgave daar om vraagt, maar hebben ook de vrijheid om een opgave alleen uit te voeren of met andere ontwerpers/bouwkundigen een samenwerkingsverband aan te gaan.
Op deze manier blijft BARST architecten ‘open-minded’, flexibel en efficiënt; bij complexe opgaven vormt het een team van drie professionals, bij relatief eenvoudige opgaven kan het zijn dat een architect alle werkzaamheden alleen uitvoert.
BARST is en blijft de paraplu; no-nonsense handelen en creatief zoeken buiten gebaande paden. Dit is van toepassing op de benadering van de opgave maar ook op ons samenwerkingsverband.

De mensen van BARST

Sander Brand

Sander is zeer bevlogen en ondernemend. Hij neemt zijn projecten zeer serieus en maakt zich als all-round architect hard voor zowel goede esthetische als bouwkundige resultaten. Sander zet zich in voor de gekozen koers, maar staat tegelijkertijd open voor opbouwende kritiek van een opdrachtgever of collega. Lees meer >>

Daniel Martina

Daniel is assertief, besluitvaardig en een ‘aanpakker’.  Als architect heeft hij oog voor detail, is zeer goed technisch onderlegd, en opereert in alle fases van het bouwproces vakbekwaam. Een ontwerper die doorzoekt en alleen gaat voor het beste eindresultaat.  Lees meer >>

 

Copyright © 2015 Barst Architecten. All rights reserved.