BARST Architecten

Cafetaria bij Kampeerterrein Stortemelk

De snackbar aan de achterzijde van de Bolder op Kampeerterrein Stortemelk is in 2017 volledig vernieuwd. De kenmerkende ‘Bolderluifel’ is weer in ere hersteld en in een nieuw jasje gestoken, naar het oorspronkelijk plan van architect Gerard Schouten. In plaats van een donkere en weggestopt hoekje dat het oude cafetaria was, kan nu bij mooi weer de complete buitengevel open worden gezet. De treinzitjes uitgevoerd in rubberhouten delen zijn geplaatst langs een duinkom, vanaf nu is er overal mooi zicht op het omliggende landschap. De uitbreiding is gebouwd door middel van het zogenaamde CLT systeem, cross laminated timber. De constructieve houten wanden zijn en plafonds zijn hiermee gelijk de eindafwerking. In combinatie met de frisse groene tegeltjes in er een aangename sfeer ontstaan voor het nuttigen van een frietje.

Copyright © 2015 Barst Architecten. All rights reserved.